Beauty Pharm Eckstein

John van G

Dr. R.A. Eckstein

Schoonheidssalon Susan werkt naar volle tevredenheid met diverse producten van Dr. Eckstein. Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen vormen de basis voor alle huidverzorgingsprodukten van Eckstein. Alleen natuurlijke bestanddelen van de fijnste kwaliteit worden gebruikt, zodat een optimale kwaliteit van de verzorgingsprodukten gewaarborgd is. Dit professionele salonmerk is - ook voor de cliénten met een wat minder groot budget - zeer betaalbaar en bovendien voor thuisgebruik bestelbaar via onderstaande webshop.

Of uw huid nu normaal, gevoelig, droog of vet is, grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, de huidverzorgingsproducten van Dr. R.A. Eckstein zullen uw huid in goede conditie houden. Susan adviseert u graag over uw huid en de voor uw huid benodigde producten.

Alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn verkrijgbaar via mijn ECKSTEIN WEBSHOP. Winkel op uw gemak door deze webshop, plaats een bestelling en u krijgt de producten via de post aan huis geleverd.


Diverse gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een lichte make-up. Salon Susan heeft gekozen voor de make-up lijn van John van G. Het is een zeer betaalbaar merk van goede kwaliteit. Minstens twee keer per jaar worden er nieuwe kleuren gelanceerd die aansluiten op de modetrends van dat moment. Pluspunt van John van G zijn de doosjes, die naar hartelust kunnen worden gevuld met blokjes oogschaduw of rouger. Kijk op mijn JOHN VAN G WEBSHOP voor de kleuren van nu!