microblading

Uitgelicht in juli:

Microblading wenkbrauwen & eyeliner 10 % korting!

Vooral in de zomer zijn permanente wenkbrauwen en eyeliner ideaal. Met warm weer heeft u niet veel zin in een uitgebreide make-up, maar wilt u wel een verzorgde en stralende look!
Hoe gaat het in zijn werk?
Met een speciale pen worden haarscherpe kleine krasjes in de huid (tussen uw eigen haartjes) van de wenkbrauwen gemaakt. Het op uw huid- en haarkleur afgestemde pigment blijft in deze "krasjes" achter. Het resultaat is verbluffend en heel natuurlijk. De wenkbrauw blijft tot 3 jaar mooi, gaandeweg - vooral door zonlicht - vervaagt het pigment. Het is raadzaam binnen 1 jaar voor een "touch-up" terug te komen.
Voor wie?
De microblading methode is voor iedereen geschikt die dunne of slecht zichtbare wenkbrauwen heeft. Vanaf een bepaalde leeftijd groeien de natuurlijke wenkbrauwen wat minder hard, of vallen - vooral aan het begin en het eind uit. Na jaren epileren kan het zijn dat de haartjes helemaal niet meer terugkomen. Ook kan er plaatselijk haaruitval voorkomen of is men gewoon niet tevreden met de eigen vorm van de wenkbrauwen. Met de 3D hairstroke/microblading techniek kan de vorm worden gecorrigeerd en de wenkbrauw worden "opgevuld". Er kan een strakke lijn worden gerealiseerd.
De (subtiele) eyeliner wordt op dezelfde manier geplaatst maar dan net onder of boven de wimperrand.

De eerste week na de behandeling moet direct zonlicht worden vermeden!

Afspraken kunt u maken via het afspraakformulier of telefonisch: 06 - 227 345 61.