thuisverzorging voor de huid van Jean d'Estrées

Huidverzorgingsproducten van Jean d'Estrées


Een gezichtsbehandeling bij Salon Susan is een oppepper voor uw huid. Maar minstens zo belangrijk is de thuisverzorging. Met producten die zorgvuldig afgestemd zijn op uw huidtype, kunt u uw huid optimaal reinigen en voeden. Jean d'Estrées biedt een scala aan reinigingsproducten, dag- en nachtcrèmes. Het is goed te weten dat met een goede huidverzorging het verouderingsproces van de huid enigszins vertraagd kan worden. Ik adviseer u graag welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid.Basisverzorging met groene vijgen extract

Basisverzorging voor de normale huid

De basislijn van Jean d'Estrées is een complete serie cleansers en make-up removers op basis van groene vijgen-extract voor een mooie gezonde huid. Dit extract bevordert de celvernieuwing, reinigt de huid, laat de hydrolipide film in tact en geeft de huid bij dagelijks gebruik zachtheid en frisheid. Deze lijn bevat een wascrème, 3-in1-gel, een make-up remover, crème-masker, handige make up removerdoekjes voor op reis, een reinigingsemulsie (250 ml: € 19,00), lotion (250 ml: € 19,00) en een zachte gezichtspeeling (50 ml: € 21,00),

verzorging droge huid

Droge huid

Dit huidtype kenmerkt zich doordat zij gespannen aanvoelt, schilferig is, droog en/of verslapt. Aan deze verzorgingslijn is o.a. het extract van de Edelweiss toegevoegd, waardoor deze beschermend, voedend en verzachtend werkt. De rijke crèmes worden direct in de huid opgenomen en zorgen voor een bijzonder comfortabel gevoel. Deze lijn bevat een bijzonder voedende crème, handcrème, een lippenbalsem en een rijke dag- en nachtcrème "high nutrition" (50 ml: € 48,00)

verzorging vette en gecombineerde huid

Vette huid

Deze producten reguleren de cel-vernieuwing, controleren de talg-afscheiding en hebben een anti-bacteriologische werking. Het gebruikte Iris-extract heeft afvoerende en samentrekkende eigenschappen, gecombineerd met de anti-bacteriologische en ontstekingsremmende werking van zink en vitamine A. Deze lijn bevat een normaliserende tonic, een crèmemasker, een regulerend serum, een talgregulerende reiniginsgel (150 ml: € 23,00) en een regulerende crème-gel (50 ml: € 29,00)

So Nature

So Nature

De vraag naar natuurlijke en milieu-vriendelijke producten neemt enorm toe. Jean d'Estrées nam het voortouw om te werken aan een Cosmebio concept, waarbij o.a. gegarandeerd wordt dat de producten dierproefvrij zijn, geen kleur- en geurstoffen, genetisch gemodificeerd materiaal, ingrediënten uit petrochemicaliën, noch parabenen bevatten. De ingrediënten zijn in ieder geval voor 95% van natuurlijke oorsprong en zoveel mogelijk verkregen door organische teelt (variërend tussen 16 en 84%). De producten ruiken heerlijk en verbeteren de conditie van de huid aanmerkelijk. Deze lijn bevat een scrub, ultra-repairing serum, hydro-fresh-, nutri-comfort-, en anti-aging crème, een heerlijk ruikende gember- en oranjebloesemlotion (125 ml. € 17,50) en een 2 fase make-up remover (125 ml. € 17,50).