Susan Dijkstra wimperextensions brazilian wax dagpauwoog

Even voorstellen

Ik ben Susan Dijkstra , gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en gecertificeerd wimperstyliste. De opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik in 1981 afgerond, waarna ik in Hilversum een aantal jaren in een drukbezochte schoonheidssalon werkte. In 1998 begon ik mijn eigen salon en sinds 2006 run ik deze salon aan huis in Hoogeveen.

Graag wil ik mijn klanten een zo breed mogelijk aanbod aan behandelingen bieden en inspelen op nieuwe trends. Vandaar dat ik in december 2013 een cursus wimperextensions heb gevolgd. Met de één op één techniek is het plaatsen van de wimperextensions een heel nauwkeurig werkje, maar het resultaat is fantastisch en heel natuurlijk! Bij de juiste nazorg blijven de extensions 3 tot 6 weken zitten.

Ik vind het verfrissend en verrijkend om workshops te volgen, zo heb ik certificaten behaald voor aromatherapie, penseelmassage, speciale behandelingen en Reiki 1 en 2. Ook heb ik me gespecialiseerd in de Brazilian wax. Deze wax van de schaamstreek wordt uitgevoerd met een speciaal daarvoor bestemde film-wax, voor een glad en langdurig zacht resultaat.

In 2014 heb ik Jane Scrivner en haar 100% biologische producten leren kennen. De heerlijk en puur ruikende oliëen worden verwarmd in "de Orb" en met penselen op de huid aangebracht. Een fantastische behandeling voor de koudere maanden!

Begin 2015 volgde ik de (HBO-geaccrediteerde) workshop Japanse Face-Lift massage. Deze bijzonder huidstimulerende behandeling combineert 4 massagetechnieken: de klassieke ontspanningsmassage, lymfe drainage, bindweefselmassage en drukpuntmassage.

In 2016 volgde ik de meerdaagse opleiding voor microblading; permanente make-up voor de wenkbrauwen. Omdat wenkbrauwen nu eenmaal helemaal HOT zijn en bij niet iedereen duidelijk zichtbaar en symmetrisch. In aansluiting op deze vorm van permanente make-up volgde ik in 2017 de masterclasses voor de eyeliner. Uiteraard heeft Salon Susan een vergunning van de GGD die benodigd is voor het zetten van permanente make-up.

Na een cursus en aanschaf van de "spotremover", verwijder ik sinds begin 2019 ontsierende en storende huidoneffenheden.

Mijn grote hobby is schilderen. Vanaf 1999 schilder ik wekelijks met olieverf bij Weerdmeester in Orvelte. Al mijn pastel- en olieschilderijen kunt u bekijken op mijn kunst-website.